Asiakkaamme koostuvat eri kokoisista ja yrityksistä ja yhteisöistä. Asiakkaan koko tai tunnettu brändi ei saa koskaan olla se kipinä, joka laittaa alihankkijat yrittämään ja yllättämään. ihmiset, heille tapahtumia tehdään. Kokemus ja muisto, ne pitää saavuttaa. Kun yrityksen arvot ja tapa toimia ovat edellä mainittujen asioiden kaltainen, on sinulla myös tyytyväiset asiakkaat.

Asiakkaita ja referenssejä:

"Tapahtumapaja on toiminut M-Filesin kumppanina jo usean vuoden ajan henkilöstötapahtumissamme ja on kerta toisensa jälkeen onnistunut luomaan erinomaiset puitteet tilaisuuksillemme. Tilaisuuksia suunniteltaessa on ideoita, kekseliäisyyttä ja innovatiivisuutta riittänyt! Järjestelyt ovat hoituneet aina vahvalla ammattitaidolla, mutkattomasti ja suunnitelman mukaisesti. On ollut suuri ilo tehdä todellisten ammattilaisten kanssa töitä!"

- Tiina Metso-Penttilä, M-Files Oy

"Olemme tehneet useiden tapahtumien yhteydessä yhteistyötä Tapahtumapajan kanssa niin Toyota- kuin Lexus -brändien ympärillä.
Yhteistyötä on leimannut aina, japanilaisittain ilmaistuna, Omotenashi-henki; asiakkaasta välittämisen ja heistä huolehtimisen korkein muoto.
Olemme aina saaneet erittäin laadukasta palvelua ja tapahtumat ovat viimeiseen saakka mietittyjä. Suosittelemme Tapahtumapajaa!"


- Mika Hirsimäki, Toyota Autotalot Oy

”Vuosia jatkunut yhteistyö on ollut joustavaa ja mutkatonta. Ajatuksista ja ideoista on saatu nopeasti kiinni ja toteutus on ollut joka kerta juuri niin kuin pitääkin. Luottaen on voinut antaa vapaat kädet toteutukseen ja saapua itse tyytyväisenä valmiiseen tilaisuuteen.”​

- Taru Hillamo, Life Finland

"Olemme käyttäneet Tapahtumapajan palveluita erilaisten asiakastilaisuuksien sekä yrityksemme vuosijuhlien järjestämiseen. Yhteistyö on toiminut erittäin joustavasti ilman henkistä taakkaa siitä, järjestyykö kaikki ohjelma tilaisuuteen kuten olemme toivoneet. Yhteistyö on ollut rentoa ja innostavaa."

- Ari Penttilä, toimitusjohtaja, Matkapojat Oy

"Erityisesti miellyttää palvelun laajuus joka käsittää kaiken ideoinnista loppusiivoukseen. Suhtautumien keikkoihin on aina yhtä ammattimaista, oli kyseessä sitten 10:lle tai 500:lle hengelle järjestetty tilaisuus.”​

- Olli Ronkainen, Man Truck & Bus 

"Olemme tehneet yhteistyötä erilaisten rekrytointi- ja muiden tapahtumien järjestämisessä jo vuodesta 2010. Tapahtumapajan konsultoiva ja asiakasta kuunteleva ammattitaitoinen palvelu on vakuuttanut meidät. Yhteistyö heidän kanssaan sujuu aina hyvällä fiiliksellä."

- Jouni Salminen, projektipäällikkö, Työvoima liikkeelle Pirkanmaalla –projekti (ESR) / Pirkanmaan työ- ja elinkeinotoimisto

"Yhteistyömme Tapahtumapajan kanssa on jatkunut jo 20 vuoden ajan. Tilaisuuksissamme on yleensä n. 600 vierasta ja ne ovat olleet menestyksellisiä. Yhteistyömme varmasti jatkuu!"

- Jukka Grönberg, aluejohtaja, Starkki

Ota yhteyttä