ASIAKKAITA JA REFERENSSEJÄ

Asiakkaamme koostuvat eri kokoisista ja yrityksistä ja yhteisöistä. Asiakkaan koko tai tunnettu brändi ei saa koskaan olla se kipinä, joka laittaa alihankkijat yrittämään ja yllättämään. ihmiset, heille tapahtumia tehdään. Kokemus ja muisto, ne pitää saavuttaa. Kun yrityksen arvot ja tapa toimia ovat edellä mainittujen asioiden kaltainen, on sinulla myös tyytyväiset asiakkaat.

Olemme tehneet useiden tapahtumien yhteydessä yhteistyötä Burninghill Production Oy:n kanssa niin Toyota- kuin Lexus -brändien ympärillä.

Yhteistyötä on leimannut aina, japanilaisittain ilmaistuna, Omotenashi-henki; asiakkaasta välittämisen ja heistä huolehtimisen korkein muoto.
Olemme aina saaneet erittäin laadukasta palvelua ja tapahtumat ovat viimeiseen saakka mietittyjä. Suosittelemme Burninghillä!

– Mika Hirsimäki, Toyota Autotalot Oy

Olemme käyttäneet Burninghill Production Oy:n palveluita erilaisten asiakastilaisuuksien sekä yrityksemme vuosijuhlien järjestämiseen.

Yhteistyö on toiminut erittäin joustavasti ilman henkistä taakkaa siitä, järjestyykö kaikki ohjelma tilaisuuteen kuten olemme toivoneet. Yhteistyö on ollut rentoa ja innostavaa.

– Ari Penttilä, toimitusjohtaja, Matkapojat Oy

Yhteistyömme Burninghill Production Oy:n kanssa on jatkunut jo 20 vuoden ajan.

Tilaisuuksissamme on yleensä n. 600 vierasta ja ne ovat olleet menestyksellisiä. Yhteistyömme varmasti jatkuu!

– Jukka Grönberg, aluejohtaja, Starkki

OTA YHTEYTTÄ

     

    Asiakkaitamme mm: