Takojat & TEKIJÄT

Voit lukea alan kirjallisuutta, kuunnella muita tai katsoa opetusvideoita, mutta ammattilaisiksi tällä alalla tullaan vain paljon tekemällä. Tekijät erottuvat siitä, että heillä on näkemystä, ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin, heillä on alan sisältä iso verkosto ja varmuutta tehdä päätöksiä. Vastuun ottaminen omista päätöksistä ja ehdotuksista tekee näistä miehistä Tekijöitä ja Takojia. Käytössäsi on HEIDÄN molempien vuosien aikana hankittu kokemus, tietotaito sekä hyväksi todetut yhteistyökumppanit!

Oskari Palomäki

Tapahtumapajan luovan - ja sisältöpuolen vastaavana, sekä tilaisuuksien juontajana,  toimii miltei 30 vuoden kokemuksella Oskari Palomäki. Pitkään uraan mahtuu paljon juontokeikkoja, TV-tuotantoja ja isoja tapahtumakokonaisuuksia Jääkiekon MM-kisoista Nesteralliin. Yritystapahtumat ovat oma lukunsa. Jokainen tapahtuma on haaste.  Asiakastapahtumissa brändi ja tuotteet saadaan esiin uusissa kulmissa ja kuinka henkilöstöjuhlat saavat nosteen ihmisistä, ei materiaalista. Nämä asiat edellä ollaan kuljettu. Käsikirjoittajana Oskari kykenee kirjoittamaan yrityksistä kevennettyjä historiikkeja, tuoteperheestä kilpailuja ja tarvittaessa lyhytelokuvia, joissa esiintyjät tulevat yrityksen sisältä.  Nämä kaikki edellä mainitut asiat yli 3000 tehdyn tapahtuman kokemuksella.

” Luottamus ansaitaan teoilla, ei puheilla”      

-oskari-

Marco Äijälä

Tapahtumapajassa tapahtumatuottajan, kordinaattorin sekä teknisen asiantuntijan yhdistelmävirkaa hoitaa Marco Äijälä. Yli 20 vuoden ja 2000 tehdyn tapahtuman kokemus tuo toteutuksiin monipuolisuutta sekä osaamista, joka matkan varrella on hankittu itse tekemällä.
Marco kykenee pitämään kasassa isojakin kokonaisuuksia, on asiakaspalvelija isolla A:lla ja pystyy antamaan asiakkaalle ehdotukset kimurantteihinkin ongelmaratkaisuihin. Paras osaaminen löytyy ilman muuta yritystilaisuuksien parista ja toimintatavat ovat poikkeuksetta sellaiset, että asiakas saa aina enemmän kuin mitä on tilannut.

” Itse tekisin tämän ehkä näin?”

-marco-

Ota yhteyttä