TAKOJAT & TEKIJÄT

Voit lukea alan kirjallisuutta, kuunnella muita tai katsoa opetusvideoita, mutta ammattilaisiksi tällä alalla tullaan vain paljon tekemällä. Tekijät erottuvat siitä, että heillä on näkemystä, ratkaisuja asiakkaiden haasteisiin, heillä on alan sisältä iso verkosto ja varmuutta tehdä päätöksiä. Vastuun ottaminen omista päätöksistä ja ehdotuksista tekee näistä miehistä Tekijöitä ja Takojia. Käytössäsi on HEIDÄN molempien vuosien aikana hankittu kokemus, tietotaito sekä hyväksi todetut yhteistyökumppanit!

Oskari Palomäki

Tapahtumapajan luovan – ja sisältöpuolen vastaavana, sekä tilaisuuksien vastaavana tuottajana,  toimii 30 vuoden kokemuksella Oskari Palomäki. Pitkään uraan mahtuu myös paljon juontokeikkoja, TV-tuotantoja ja isoja tapahtumakokonaisuuksia Jääkiekon MM-kisoista Nesteralliin.

Yritystapahtumat ovat oma lukunsa. Jokainen tapahtuma on haaste.  Asiakastapahtumissa brändi ja tuotteet saadaan esiin uusissa kulmissa ja kuinka henkilöstöjuhlat saavat nosteen ihmisistä, ei materiaalista. Nämä asiat edellä ollaan kuljettu.

Yli 3000 tapahtuman kokemuksella.

– Oskari –